Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی ادیب یزدی از دلایل عشق حضرت زینب (س) به امام حسین (ع) و نامگذاری روز پرستار گفت.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی ادیب یزدی سخنران و کارشناس مذهبی، همزمان با فرا رسیدن سالروز ولادت زینب کبری (س)، درباره دلیل علاقه وافر حضرت زینب (س) به امام حسین (ع) گفت: عشق، ارادت و علاقه الهی، آسمانی و ماورایی حضرت زینب (س) به امام حسین (ع) قطعاً ابتدا به دلیل شایستگی‌ها، جذابیت و عالی‌ترین مراتب عصمت، امامت و تجلی آن در چهره سالار شهیدان بود؛ چون انسان فطرتاً زیبایی را دوست دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت زینب (س) همه عشق‌های جهان را در چهره سالار شهیدان مشاهده می‌کرد.

لذا علاقه این دو فرد به هم به این راحتی‌ها قابل علت یابی نیست و عشق به سید الشهدا، عشق به همه زیبایی‌ها و خوبی‌های عالم بود. چه عاشقی عمیق‌تر و صاحب تشخیص‌تر از زینب کبری که صاحب روزگار است. حضرت زینب (س) بر قله اهل تشخیص و تمیز نشسته است و وقتی با همه وجود حق را تشخیص داد، دنبال احقاق حق بود و وقتی همه عظمت و آثار الهی را در چهره برادر بزرگوارش ملاحظه کرد، چرا عاشق برادرش نباشد؟! مگر انسان از زندگی چه می‌خواهد؟!

وی ادامه داد: هدف از خلقت انسان، عاشق شدن است. عاشق شدن به معنای اینکه تمام داشته‌های خودمان را در جهت بهتر شدن و رشد در جهت کمال در بیاوریم. اگر انسان عاشق خوبی‌ها و ارزش‌های الهی نباشد، در مسیر کمال قرار نمی‌گیرد؛ لذا حضرت زینب برای قرار گرفتن در مسیر کمال و در مسیر هدف خلقت، وقتی می‌بیند عشق امام حسین (ع) تمام وجودش را گرفته،  تمام گمشده‌های خودش را در چهره برادر پیدا می کند.

او ارتباط حضرت زینب (س) با سالار شهیدان را به این سادگی‌ها قابل فهم و قابل بیان ندانست و در این باره گفت: منِ منبری وقتی می‌خواهم این عشق آسمانی و الهی را توصیف کنم، می‌بینم کُمیت کلامم لنگ است.  من اصطلاحات را می‌شناسم، ولی اگر بخواهم جهت و میزان ارتباط روحی حضرت زینب با امام حسین (ع) را بسنجم، حرفی برای گفتن ندارم. ارتباط حضرت زینب با امام حسین (ع) ارتباطی در اوج ولایت و بزرگواری بود.

 البته خواهر و برادر بودن، یک ریشه بودن و یکسان بودن کیفیت تربیتی هم دلیل دیگری برای ارتباط روحی عمیق این دو است؛ لذا حضرت زینب (س) و  امام حسین (ع) دو هم سفر هستند که  راه را با هم شروع کردند، با هم ادامه دادند و به مقصود خود رسیدند. این دو بزرگوار در تمام لحظات خلقت کنار یکدیگر بوده اند. در هر صورت ارتباط این دو بزرگوار ارتباط عجیبی بوده است و من پس از پنجاه سال سخنرانی نمی‌توانم آن را توصیف کنم.

زینب کبری به زمان و مکان خاصی تعلق ندارد

حجت الاسلام ادیب یزدی درباره دلیل نامگذاری روز ولادت حضرت زینب به روز پرستار گفت: این نامگذاری جالب و زیباست؛ پرستاران ما قبلاً در دوران دفاع مقدس فداکاری خود را نشان داده بودند و این بار نیز در جریان ویروس منحوس کرونا لیاقت خود را مجدداً نشان دادند. در مبارزه با کرونا بسیاری از پرستاران و پزشکان ما جان خود را از دست داده اند؛ لذا ما به جامعه پرستاری احساس دین و شرم می‌کنیم.

وی ادامه داد: این نامگذاری سلیقه بسیار خوبی است؛ زیرا زینب کبری (س) پرستار دردهای بشریت است. زینب در تمام تاریخ بالای سر هر شهیدی ایستاده و از دل شکسته و روح خسته او پرستاری می‌کند. زینب کبری با حضور بسیار پررنگ و موثر در جریان کربلا و پرستاری از مجروحان و به خصوص حضرت سجاد، نشان داد که پرستار ازلی و ابدی است. زینب کبری به زمان و مکان خاصی تعلق ندارد؛ او به همه زمان‌ها تعلق دارد و نگاه دلسوزانه اش همیشه شامل حال بشریت بوده و خواهد بود. ما الان در اوج گرفتاری‌ها روح بزرگ زینب کبری را در کنار خود حس می‌کنیم  و به برکت نام ایشان دردها فراموش می‌شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید سلیمانی حضرت زینب پرستار دوران دفاع مقدس روز پرستار حجت الاسلام ادیب یزدی زینب کبری امام حسین حضرت زینب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۵۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون

محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت آنا در رابطه با ریشه‌های نارضایتی کنونی پرستاران اظهار کرد: ما از قبل هشدارهای لازم را در مورد نحوه اجرای قانون تعرفه‌گذاری و اعتراض جامعه پرستاری به آن داده بودیم. با توجه به شرایط و مسائل مختلف پرستاری در سال 1402 و نبوده اراده‌ای برای حل آنها این پیشبینی وجود داشت که در سال 1403 نیز همچنان نارضایتی پرستاران وجود داشته باشد.

وی افزود: هیچ وقت سابقه نداشته که پرستاران در فرودین‌ماه اعتراض کنند اما ما شاهد بودیم که اعتراضات آنها در فارس و کهگیلویه و بویر احمد و چند استان دیگر انجام شد. پس از آن موضوع استعفای پرستاران به وجود آمد. قبلا ترک خدمت وجود داشت اما آمار آن بسیار کم بود، معاون پرستاری وزارت بهداشت در 27 آبان ماه 1402 در مصاحبه با یکی از رسانه‌ها میزان ترک خدمت پرستاران را 15 درصد اعلام کرد، 15 درصد جمعیت 150 هزار نفر پرستاران حدود 20 هزار نفر می‌شود که آمار بسیار زیادی است. بعدها وی اعلام کرد که منظورش 5 درصد از پرستاران بود اما همین 5 درصد هم زیاد است.

اضافه کار اجباری

شریفی مقدم بیان کرد: هدف وزارت بهداشت این است که خدمت بهداشتی و درمانی را ارائه دهد، 600 هزار نفر کادر وزارت بهداشت هستند که در ستاد و صف هستند، بین 350 تا 400 هزار نفر در صف قرار دارند و 200 هزار نفر هم پشتیان آن هستند که به صورت مداوم باید نیروهای صف را که در متن ارائه خدمات بهداشتی درمانی قرار دارند به صورت مداوم حمایت کنند. نیروهای صف متأسفانه نه تنها از سوی وزارت بهداشت حمایت نمی‌شوند بلکه گاه با آنها هم برخورد می‌‎شوند یکی از این برخوردها اضافه‌کاری‌های اجباری با استدلال بر کمبود نیروی کار است. مثلا یک پرستار که قاعدتا باید از 2 بیمار مراقبت کند باید از سه، چهار و گاه پنج بیمار مراقبت کند. این اضافه کار هم نرخ بسیار پایینی دارد. مثلا در بخش دولتی نرخ اضافه کار 20 هزار تومان است و اگر مثلا پرستاری 100 ساعت اضافه کار داشته باشد دو میلیون تومان به او تعلق می‌گیرد که از آن باید مالیات را نیز کثر کند.

وی تأکید کرد: از نظر پرستاران که اضافه‌کاری نباید اجباری باشد، در قانون مشاغل سخت و زیان آور آمده است که برای ارتقای بهره‌وری نباید زمان زیادی را در فضا و محیط سخت باقی بماند به همین دلیل قانون‌گذار ساعات کاری پرستاری را کاهش داده‌اند. گروه‌هایی به دیوان عدالت اداری نیز شکایت برده‌اند که دیوان هم به نفع پرستاران رأی داده است.

قائم مقام اسبق سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه فشار بر پرستاران از وزارت بهداشت تا بیمارستان وجود دارد، گفت: پرستار استخدام نمی‌شود تا کمبود نیرو جبران شود پرستاران حاضر هم ملزم است که اضافه‌کار به ایستد اگر هم این کار را انجام ندهد آن را جریمه کرده و مثلا از کارانه او کم می‌کند.

وی ادامه داد: این فشارها پرستارها را خسته و مستهلک می‌کنند و موجب می‌شود تا ترک کار کرده یا به صورت گروهی استعفا کند. استعفای تکی هم وجود دارد اما نمود چندانی ندارد. این موجب می‌شود که در نهایت بیمار آسیب ببیند و مراقبت لازم را دریافت نکند.

شریفی مقدم  با بیان اینکه تأمین نیروی پرستاری امروز یک مطالبه مردمی است، گفت: این حق مردم است که حداقل خدمات پرستاری را دریافت کند، اما سیستم بهداشتی و درمانی از یک سو نمی‌تواند پرستار استخدام کند و از سوی دیگر توانایی نگهداشت نیروی موجود را نیز ندارد.

او ادامه داد: نتیجه فشار بر جامعه پرستاری ترک شغل، استعفا و مهاجرت است، استعفای گروهی نیز یک شکل اعتراضی است تا مسئولان توجه بیشتری نشان دهند.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منطقه ۹ اصفهان میزبان برپایی جشن «لبخند خدا» می‌شود
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • روشی ساده برای به دام انداختن مار کبری (فیلم)
  • چرا صهیونیست‌ها از اسامی مقدس برای نامگذاری تسلیحات و عملیات‌های نظامی استفاده می‌کند؟
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا (ع)
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا(ع)
  • سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است
  • عزاداری مردم آذربایجان غربی در سوگ شهادت امام صادق(ع)
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون